Lys og mørke - I salmerne og hos skagensmalerne

Lærerkursus

Dato: 
Den 18. november 2020 kl. 13.00-16.00


Sted: 
Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K 

Lys og mørke er ikke blot centrale temaer i salmebogens morgen- og aftensalmer, hvor dur og mol udfordrer hinanden, men også i dansk billedkunst, hvor bl.a. skagensmalerne har udødeliggjort det særlige lys over Skagen og arbejdet med kontrasterne mellem lys og mørke.

Som oplæg til årets salmeprojekt er der mulighed at deltage i et forudgående inspirationskursus på Statens Museum for Kunst, hvor der vil være et oplæg om skagensmalerne og deres brug af lys og mørke med udblik til andre af museets kunstværket som eksemplificerer temaet.

Desuden vil der være en kreativ workshop, som vil være en introduktion til et forløb, som indgår i projektet. Instruktører på kurset er Nana Bernhardt og Michael Hansen (SMK).

Tilmelding til kurset

Du tilmelder dig kurset ved at bruge nedenstående tilmeldingsformular. Lige så snart vi har modtaget din tilmelding, giver vi dig besked, om du har fået en plads på kurset. Der er et begrænset antal pladser til kurset, og lærere med klasser tilmeldt projektet har fortrinsret. Pladserne fordeles efter "først til mølle-princippet".